Groenendijk Flex Service

Ons werkgeverschap

Samen verschil maken

 

De wereld om ons heen is aan het veranderen. En dat gaat razendsnel. Professionals spreken over een digitale revolutie.
We kunnen er niet aan ontkomen dat ook het onderwijs zal worden beïnvloed door deze revolutie.

Daarnaast speelt er een leerkrachtentekort. Er zijn minder leerkrachten beschikbaar, waardoor de rol van de leerkracht verschuift naar begeleider en de kracht van leren wordt ingegeven door specialisten of digitaal onderwijs.

Samengevat bevindt het onderwijs zich momenteel in een revolutionaire maatschappij waar een orkaan boven hangt. De ‘schade’ van het leerkrachtentekort en de invloed van de digitale revolutie is nog niet bekend, want men bevindt zich nog in het oog van de orkaan.

Elkaars expertise inzetten

Groenendijk Flex Service beseft dat het onderwijs in de toekomst er anders uit zal (moeten) gaan zien. Samen met onze GFS-leerkrachten en -besturen bereiden we ons voor, zodat GFS-leerkrachten klaarstaan voor de toekomst. Om daar te komen zetten de GFS-leerkrachten hun expertise in binnen de GFS-teamkamer. Deze teamkamer is een digitale omgeving waar in projectgroepen wordt gewerkt aan verbreding en verdieping van elkaars expertise.

Er zal aanspraak worden gemaakt op jouw talenten: lef, moed en avontuurlijkheid zijn nodig. Durf jij deze uitdaging aan? Ga je mee op deze avontuurlijke reis?

Lees ook: